Neem contact met mij op

Gebruik altijd een echte e-mail, indien mogelijk. Maak geen nep- of spamreacties. Ik haat spammers. Gebruik nooit bijlagen. Ik heb geen tijd voor ongewenste e-mails. Ik zal reageren op uw bericht zo snel als ik kan, maar mijn inbox is momenteel vol.

Houd er rekening mee dat mijn e-mail openbaar is en dat u mijn adres mogelijk niet zien of wijzigen. Heeft u vragen of heeft u dringend behoefte aan iets, neem dan gerust contact met mij op. Ik ben ook blij om uw vragen over coltruien truien in het algemeen te beantwoorden. U krijgt een antwoord! En tenslotte heb ik geen coltrui en zal dat ook nooit doen. Dank u! Het is niet vaak dat ik deze prachtige foto's met jullie delen! Ik heb een manier gevonden om er een te maken die veel details laat zien, zonder een hele hoop kleren aan te trekken, inclusief een blazer. Dit is het resultaat van een van mijn ontwerpen! Ik ben blij om te horen dat je mijn werk leuk vindt en zou graag willen weten wat je van mijn werk vindt.

Je me te allen tijde volgen. Ik ben altijd aan het lezen, dus als je me aan het lachen wilt maken, commentaar wilt geven op een bericht, of een vraag stellen, voel je vrij! Dank aan iedereen die heeft gedoneerd aan deze blog. Zelfs als je niet wilt dat een regelmatige lezer (ik ben, natuurlijk), kom gewoon langs en laat me een like. Het is ook leuk om mensen zoals jij te ontmoeten op het web en lees de goede dingen die je doet. :)Dit is mijn eerste blog, maar ik ben zo blij om dit te doen! Ik heb altijd graag breien, maar ik wilde in de gebreide winkel wereld en iets voor mezelf te maken. Ik heb een beetje inspiratie van deze kleine dingen die overal zijn. Dus dit is een gratis gebreide winkel post. En ik beloof dat het super leuk is en je zult niet teleurgesteld worden. De patronen zijn zeer gedetailleerd, en ik hou van breien met een garen dat zowel warm als zacht aanvoelt.

Onze openingstijden